Подаръци за мъже - идеи за подарък (съвети) за него: ТОП #20 съвета

Подаръци за мъже - идеи за подарък (съвети) за него: ТОП #20 съвета. Нямате идеи за рожден ден, Коледа?? Най-добрите подаръци за вашия баща, гадже, приятел, съпруг - оригинално вдъхновение за подарък за вас.

Мъжете често се наричат, че са като вечни деца. Няма значение дали е съпруг, гадже, брат, приятел, баща или дядо. Всеки от тях има нужда да има свое "мъжко време", без което би било много трудно да си представи живота си. Някои са така наречените автомобилни ентусиасти, други, от друга страна, са музиканти или страстни пътешественици. Затова, когато избирате подходящия подарък за мъж, е важно да познавате своя получател възможно най-добре. Знаете ли какво прави той? Какви са неговите хобита и какво обикновено предизвиква усмивка на лицето му? В такъв случай ще ви бъде много лесно да изберете идеалния подарък за мъж, подарък за баща, подарък за приятел, подарък за гадже или подарък за съпруг.

Но ако изборът на подарък е стресиращ въпрос за вас, списъкът с нашите ТОП 20 съвета за подаръци , от които гарантирано ще изберете, със сигурност ще ви помогне да вземете решение. Имаме страхотни съвети за подаръци за приятел , подаръци за мъже в колата , различни забавни подаръци за мъже , както и подаръци за мъже за Коледа. Има много малък шанс един мъж да не харесва коли, музика, спорт, електроника, развлечения или пътувания. Познавате ли някой такъв?

подаръци за мъже

Можете да подредите оригинален подарък за мъж - съпруг, баща, брат, чичо или приятел директно от уюта на дома си в нашия електронен магазин Cool-mania.eu . Така че, ако вече търсите подходяща идея за подарък за мъж за рожден ден, имен ден, подарък за мъж за Свети Валентин, подарък за мъж за 50 години, подарък за мъж за Коледа или друг повод, всичко, което трябва да направите, е да се настаните удобно, да вземете своя лаптоп, таблет или мобилен телефон и да се потопите в богатото предложение на нашите ТОП избрани продукти .

Готов?

#ТОП 1 Подарък 3D дървени карти за стена - оригинален подарък за мъже

Подарък за мъж, оригинални подаръци за мъже

Независимо дали подарявате мъж - авантюрист или човек с висок вкус към интериорния дизайн, 3D карта гарантирано ще бъде избор номер 1. Нека визуализира мечтата си за пътуване. Благодарение на 3D картата, той ще бъде малко по-близо до него всеки ден. Стои красиво в спалня, домашен кабинет, офис във фирма, бизнес, но и в детска стая на малко учениче. Картата е изработена от няколко дървени части, всяка от които е ръчно изработена. Говорим за честно изработен, луксозен интериорен аксесоар , в който можете да избирате от няколко цвята дърво, както и различни размери (от 100 см х 60 см до 300 см х 175 см). Това е страхотен личен подарък за мъж , който се вписва в начина му на живот. Достатъчно е да кликнете върху съответния линк, да изберете цвят и размер и след няколко дни вашият получател може да се радва на красив и специален оригинален подарък.

#ТОП 2 Кожен офис подаръчен КОМПЛЕКТ - луксозни подаръци за мъже - подарък за шеф, баща, колега

подаръци за мъж, луксозен подарък за мъж

Всички луксозни подаръци за мъже от тази категория са изработени от висококачествена дървесина и първокласна 100% синтетична кожа, всички ръчно изработени и честно ушити и обработени от HAND MADE производство . Уникалният дизайн от кожа с дърво изглежда изключително елегантно - съвет за луксозен подарък за мъж , допълнение към офиса или кабинета. Тези комплекти и аксесоари изглеждат луксозно и с вкус благодарение на използването на първокласни материали в производството и затова са подходящи за подарък на шеф, баща, колега или дядо. Предназначен за всеки мъж, който обича реда и правилния детайл как изглежда! Офис комплект или аксесоари за офиса със сигурност ще помогнат бюрото да бъде подредено и в същото време да изглежда ефектно и стилно!

#ТОП 3 Луксозен подаръчен КОМПЛЕКТ за уискиизключителен подарък за мъж за 30, 40, 50 или 60 рожден ден

подарък за мъж, съвети за подаръци за мъже,

Луксозни подаръци като стъклени комплекти за уиски или чаши - съвет за подарък за мъж на 30, 40, 50 или 60 рожден ден. Аксесоари, които превръщат сервирането на уиски или бърбън в изживяване! Стилни и елегантни комплекти и винени или уиски елементи в красив дизайн - уникално допълнение към всеки дом, офис, домашен бар или вила като стилен и изключителен коледен подарък за взискателните мъже. Направете подарък за приятел, баща или син или като съвет за подарък за рожден ден на шеф, колега или приятел под формата на красив сервиз за напитки, или чаши или аксесоари за сервиране на алкохол или вино. Определено подарък, който ще има своето почетно място във всяко работно място, офис или дом в рафта с алкохол.

#ТОП 4 Подарък мини хладилник TIN - страхотна идея за подарък за мъж, съпруг, партньор

подарък за съпруг - мъжки подаръци

Въображаем и забавен мини хладилник за напитки във формата на кутия, за кутии или бутилка алкохол и е създаден като подарък за рожден ден за човек , който е готин и ще зарадва приятели, колеги или дори семейство с този мини бар. Хладилник във формата на тенекия ще стои добре например в бар, ресторант или е подходящ и за каравана или кола, тъй като е преносим. Какво по-хубаво от това, когато мъжете имат мъжка езда, или отидат на вила и навън е горещо, и когато пристигнат на вилата, можете да извадите от този хладилник божествено охладени бири, или бутилка уиски, или охладено безалкохолно питие :) Това определено е страхотна идея за подарък за брат, мъж, приятел или за група приятели.

#ТОП 5 Подарък за бански костюми Borat – секси забавен подарък за мъж, гадже, приятел

забавен подарък за гадже, момче, колега, приятел

Секси забавен подарък за мъж, гадже, приятел, но и като шега подарък за забавлението на ергенско парти или като подарък за рожден ден на приятел - бански костюми Borat Mankini. Никой няма да пренебрегне тези уникални бански костюми Borat. Вашият партньор, брат или колега винаги ще бъде в центъра на вниманието,   всеки   ще го забележите на басейна или на морето :) Страхотна идея за всички луди хора с доза смелост да ги носят :)

#ТОП 6 Gift Tattoo sleeves - коледен подарък за мъж, подарък за приятел

Коледен подарък за мъж

Друга страхотна идея за подарък за мъж може да бъде нашият "трик" под формата на татуирани ръкави . Изработени са от високотехнологичен материал найлон и спандекс l, който имитира цвета на човешката кожа и наподобява дамски чорапи. Именно това прави татуировката да прилепва идеално към кожата на човек и да изглежда истинска. Предимството е промяната на моделите на татуировките, благодарение на които татуировката никога не избледнява. Може да не е идеален подарък за мъж за 50-тия му рожден ден , но е подходящ за мъж - тийнейджър , както и за всички, които искат да опитат какво е усещането да имаш татуировка на ръцете си, дори ако е фалшив.

#ТОП 7 Подарък LANGIE - гласов преводач - съвет за подарък за баща, мъж, коледни подаръци за мъже

подарък за баща, мъж, брат

Езикова бариера? Няма проблем. За всичко ще се погрижи дигиталният преводач LANGIE , който ще отвори напълно нова врата към света за вашия получател. Не само предоставя превод на 53 езика , но дори вече е пълнофункционален туристически пътеводител . Langie е идеален подарък за мъж - пътешественик , но и за всеки, който отива да работи в чужбина (подарък за баща). Също така е полезно, ако трябва да организирате онлайн разговор с чуждестранен партньор. Освен с WiFi мрежата, той си сътрудничи с мобилната 3G/4G мрежа с помощта на Langie SIM карти , които можете да закупите и в нашия електронен магазин cool-mania.eu . Подходящо е за подарък за приятел , подарък за мъж за Коледа , но и за подарък за баща l, за когото изучаването на нов език може да бъде особено трудно. Преводачът Langie има много функции.

#ТОП 8 Подарък Фейк кубчета лед 100 бр - подарък за мъже пивовари, винари и др.

съвет за подаръци за мъже мъжки подаръци

Не можем да пропуснем и този оригинален подарък за мъже винопроизводители, пивовари и др. - Ексклузивни, елегантни, изкуствени кубчета лед 100 бр. , неразличими от истинските. С този подарък за приятел, гадже, баща ще уцелите целта! Изкуствените акрилни кубчета лед за напитки или като декорация на купи (контейнери) с шампанско представляват идеално решение за всеки, който създава различни презентации на напитки, където истинският лед няма място. Ако имате нужда да подредите елегантна или интересна визия на напитка, кубчетата изкуствен лед са правилните за вас.   Фалшивите кубчета лед изглеждат очарователно като декорация или аксесоар за всяко парти. Оригинален и стилен подарък за мъж , който със сигурност ще оцени избора ви и със сигурност ще пробва веднага този страхотен и особено практичен подарък.

#TOP 9 Whisky Smoker kit подарък – изключителен подарък за съвременния мъж

личен подарък за мъж, луксозни подаръци за мъж, мъж

Този подарък трябва да бъде задължителен за всеки любител на качественото уиски . Красив и стилен подарък за вашия съпруг, баща, дядо или шеф, просто за всеки мъж . Лесен начин да направите всяка чаша уникална и изискана. Благодарение на своя модерен и издръжлив дизайн, той е лесен за използване и всеки може да стане първокласен домашен барман с него. Четири различни дървесни стърготини добавят дълбочина и вкус, така че можете да усетите естествен дървесен дим във всяка напитка. Пушилнята е подходяща и за вашите коктейли, вино или кулинарно изкуство. Можете да подарите капачката на любител на уискито, тя със сигурност ще стане отличен спътник. Така че не мислете повече, а подарете на любимия човек този луксозен и истински мъжки подарък.

#ТОП 10 Подарък Универсална USB смарт помпа - подарък за баща, съпруг, подаръци за мъже в колата

подарък за съпруга

Истинският мъж обича да държи нещата под контрол и е готов да се намеси бързо и ефективно в случай на повреда. Ето защо задължителното оборудване на всеки мъж трябва да включва висококачествена помпа . Все пак не говорим за помпа, която ще кара мускулите му да растат при надуване. Нашият идва с интелигентно интелигентно решение, той е напълно електрически, задвижван от въздух, контролиран от LED дисплей и, благодарение на размерите си, напълно преносим , ​​навсякъде по пътищата. Освен всичко друго, той е лесен за зареждане или чрез включеното външно зарядно устройство, или чрез USB или DC запалване директно в колата. Този съвет за подарък за мъж е подходящ като оборудване за кола, мотоциклет, велосипед, но също и за надуваема лодка . Идеален за подарък за баща, подарък за приятел или подарък за съпруг. Просто ще зарадва всеки човек, който прекарва по-голямата част от времето си по пътищата.

#ТОП 11 Подарък EMS мускулен стимулатор - коледни подаръци за мъже, подаръци за рожден ден за мъже

подарък за гадже

Ако ще подарите на мъж , който работи за изграждането на красиво, добре развито тяло , вие сте намерили идеалния подарък за него в този момент. Може би има малко време, заседнала работа или просто не му харесва да тренира във фитнеса. Така или иначе, нашият мускулен стимулатор EMS ще му помогне да тренира. Този оригинален подарък за гадже ще бъде оценен от всички мъже , независимо от физическото им състояние. Независимо дали търсите подарък за баща с бирено коремче, за активно спортуващ съпруг, който да засили тренировките си, или за приятел , който иска да оформи фигурата си с минимални усилия, вие сте на правилния адрес. Той дискретно скрива стимулатора под дрехите си , активира го с натискане и го оставя да работи, докато шофира, чете или гледа телевизия. Ще го оценят и по-възрастните мъже, на които им е по-трудно да влязат във форма и обикновено са по-податливи на мускулни наранявания при редовни упражнения във фитнеса. Ето защо EMS стимулаторът може да бъде чудесен подарък за мъж за неговия 40-ти рожден ден , подарък за мъж за неговия 50-ти рожден ден или подарък за мъж за неговия 60-ти рожден ден .

#ТОП 12 Подарък Шалове за лицето и главата - забавни подаръци за мъже, подарък за приятел

подарък за приятел

Защитата на лицето се превърна в нещо като нов стандарт, но в допълнение към защитната функция, не трябва да забравяме и изображението, което мъжете и жените обръщат внимание. Ако търсите подарък за мъж , който е любител на филми или животни, определено няма да развалите нищо, като си купите шал с мотива. Може да се използва по време на туризъм, спорт, но и да се носи на врата при редовно пазаруване на хранителни стоки. Шаловете са изработени от 100% полиестер , благодарение на което перфектно улавят мръсотията и замърсителите от външната среда по-ефективно от другите материали. Освен защитна функция, той е и имиджов и особено забавен подарък за мъж, с който той няма да бъде пренебрегнат в обществото.

#ТОП 13 USB ключове за подарък за мъже - коледни подаръци за мъже, оригинални подаръци за мъже

оригинални подаръци за мъже

Друга чудесна идея за подарък за мъж е USB ключ с оригинален дизайн . Тук ще намерите няколко от тях, от забавни до тематични . Можете да го подарите на брат, приятел, съпруг, баща, чичо, зет, приятел, служител или бизнес партньор. Просто всеки и по всякакъв повод. Няма значение дали търсите подарък за 50-ия рожден ден на баща си , подарък за Свети Валентин за мъж или коледен подарък за мъж . Те могат да използват USB паметта по всяко време. Те могат да го прикрепят към ключовете си и стилно да прехвърлят данни между различни устройства . Оригинално и полезно, какво ще кажете?

#ТОП 14 Подарък Автокамери - оригинални подаръци за мъже, подаръци за мъж в колата

подарък за рожден ден за мъж човек баща баща брат приятел

Страхотен подарък за рожден ден за мъж? Поредно попадение в черно. Камера с GPS, 4K резолюция, двоен обектив е може би мечтата на всеки човек със собствен автомобил. Той записва движението на автомобила и го държи под наблюдение 24 часа в денонощието . Гарантирана сигурност, която помага при доказване на застрахователни искове и също така служи като черна кутия за запис на GPS координати. Имаме няколко страхотни модела , от които да избирате, но ако сте се изгубили в техническите аспекти в предходните изречения, обадете ни се и ще се радваме да ви помогнем с избора :) Фотоапаратът е подходящ за подарък на баща за Коледа , или личен подарък за мъж - автолюбител. Но всъщност е и подарък за цялото семейство , защото никога не се знае какво може да се случи и винаги е добре да имате доказателство кой е направил грешка или какво всъщност се е случило по пътищата.

#ТОП 15 Подарък Масажен вибриращ пистолет - съвет за подарък за мъж за перфектно отпускане на тялото

подарък за мъж на 60 години

Физическият и психическият стрес води със себе си няколко проблема, които обикновено включват схванати мускули. Въпреки че има много масажисти по света, не можете да вземете нито един от тях със себе си у дома или на пътуване. И тук на сцената влиза нашият удобен помощник – Масажният вибриращ пистолет . Ако търсите подарък за мъж с физически тежка работа, спортист или всеки, който обича релакс под формата на масаж, той веднага ще се влюби в този подарък. 5 нива на скорост и 5 масажиращи глави, той перфектно ще облекчи напрежението в тялото и ще осигури дълбок успокояващ масаж. Масажният пистолет е подходяща идея и за подарък на мъж на 60, 50, 40, 30 години, тъй като с годините мускулите отслабват и е необходимо да им се полагат допълнителни грижи.

#ТОП 16 Подарък Топли неща за тялото - коледни подаръци за мъже, страхотен подарък за татко

Коледни подаръци за мъже Коледен подарък за съпруг, баща, дядо

Само си го представете. Навън е адски студ и минусови температури , но тялото ви е приятно топло . Всеки хладнокръвен човек със сигурност ще оцени това. Практичен подарък за баща, дядо, съпруг, приятел или всеки, който страда от студени крака, ръце или друга част от тялото. Поглезете ги с електрически нагреваеми стелки за обувки, нагреваеми ръкавици, нагревател за долната част на гърба или топли нагреваеми чорапи . Идеален коледен подарък за мъж в студения декемврийски или зимен период или подарък за рожден ден на баща . С нашите топли дрехи за тяло, той вече няма да трябва да чува старата позната фраза: „Облечи се правилно“.

#ТОП 17 Подарък Магнитни топки Neocube - оригинални подаръци за мъже, подарък за баща

оригинални подаръци за мъже

Чували ли сте за магнитните топки Neocube ? Все още не? Така че сега имате уникална възможност. Комплект, съдържащ 216 топки с диаметър 5 мм, изработени от специален материал , в различни цветови комбинации, е чудесно средство за развитие на въображението, моториката и креативността . Деца, възрастни и възрастни хора ще се зарадват на подаръка. Точно поради тази причина е подходящ съвет за подарък за мъж за 40-ия му рожден ден , подарък за мъж за 50-ия му рожден ден или съвет за подарък за мъж за 60-ия му рожден ден . Тъй като освен посочените функции, той действа и като антистрес , той е подходящ подарък за практически всеки, независимо от възрастта. Ще се изненадате да ги видите погълнати и напълно потопени в създаването на нови геометрични форми.

#ТОП 18 ПодаръкКараоке парти микрофони - съвет за подарък за мъж, открийте нова суперзвезда с него

подарък за мъж за 40 50 60

Обича ли да пее под душа, в колата или някъде на публично място? Оставете го да покаже напълно таланта си . Подарявайки караоке микрофон ще разберете дали той ще забавлява само приятелите ви или ще зашеметява и на по-големи сцени. Така или иначе, пеенето на любимите ви добре познати песни винаги носи много забавление . Микрофонът е с блутут високоговорител и стойка за телефон с гласов чейнджър . Освен това има LED подсветка и поддръжка на micro SD карта . Идеален подарък за мъж, (подарък за 40, 50, 60 за мъж) деца, но и група хора.

#ТОП 19 Подарък LED светеща лента - подаръци за мъже в колата, имиджова светлинна декорация

подарък за приятел любител на автомобили

Стилна подсветка за колата, стаята или навсякъде в интериора ? Още една страхотна идея за подарък на мъж , който харесва имиджовите неща. С LED лентата може да създаде гъвкаво осветление с всякаква форма и да го постави дори в тясно пространство. Жицата е водоустойчива и не консумира много енергия . Лесен е за инсталиране и благодарение на енергоспестяването има живот до 15 000 часа . Всяко момче, което има склонност към колите, но и към подобряването на дома, със сигурност ще се зарадва на подаръка. Благодарение на светещата лента създава изцяло нова атмосфера в пространството. Подходящо за подарък за баща , подарък за приятел или подарък за съпруг .

#ТОП 20 Подарък LED светещи обувки - Светят навсякъде - подарък за рожден ден на мъж, приятел

подаръци за гадже, приятел

Част от живота на може би всеки млад човек е модата. От ексцентрична прическа, през оригинални дрехи до удобни, стилни обувки. Говорейки за обувки, какво ще кажете за LED светещите обувки , които ще светят на всяко парти, фестивал или просто на улицата ? Готин подарък , който може лесно да се управлява с помощта на мобилно устройство през bluetooth . Всичко, което трябва да направите, е да изберете цвят в приложението и обувките ще започнат да светят в избрания от вас нюанс. Всеки млад мъж, който просто иска да бъде "готин", ще оцени този подарък. Маратонките са отлична идея за подарък за мъж за Коледа или като подарък за мъж за рожден ден, подарък за приятел.

#ТОП 21 Подарък екстравагантна писалка змия - екзотичен подарък за мъж, колега, шеф

подарък за мъж, колега, приятел, луксозен, елегантен, сериозен

Екзотичен и стилен подарък за мъже - екстравагантен и луксозен химикал със змия е истинско удоволствие за любителите на калиграфията и писането с химикал. Детайлната обработка заедно с лъскавата повърхност гарантира, че писалката изглежда наистина елегантна и привлекателна. В комбинация със символиката на змията и кобрата, калиграфската писалка със змия създава перфектен баланс между изискан дизайн и практична функционалност. Екзотичен и модерен подарък за партньор, шеф или колега , със сигурност няма да развалите нищо с него :)

#ТОП 22 Подарък антистрес топка - подарък, който ще зарадва всеки мъж

забавни подаръци за мъже мъж - забавен подарък за мъже

Предполагаме, че този подарък дори няма нужда от описване :) Определено ще зарадва всеки мъж. Антистрес топка или гумена топка във формата на женска гърда е отлично средство за намаляване на нервността и стреса на мъжете. Идеална имитация на женски бюст. Можете да го мачкате в ръцете си колкото искате. Ако наистина трябва да освободите разочарованието си, можете също да го хвърлите. Никой няма да възрази и вие също няма да притеснявате никого. Топката във формата на гърди има антистрес ефект , може да ви отпусне по всяко време, независимо дали сте нервни или просто не се чувствате комфортно. С него ще се забавлявате много и винаги ще сте център на внимание. Антистрес топката е приятна на допир и пасва перфектно в ръката, идеален съвет за подарък за мъже на всякаква възраст и за всеки повод (рожден ден, имен ден, годишнина).

Всичко това и още много можете да намерите в електронния магазин https://www.cool-mania.bg